Hair extentions

Zijn jullie ook niet altijd tevreden over jullie haar lengte? Of wil je extra volume in jullie kapsel? Dan zijn de haarverlenging van Extensielle de ideale oplossing.
Het gebruik van hairextensions is bij u wellicht bekend, maar waar zit nu precies het verschil tussen de traditionele systemen en het extensielle concept?

Extensielle produceert de kleinste microring op de markt. Hij is 55% kleiner dan de klassieke microring.  Zo goed al onzichtbaar dus. Door gebruik van een uniek anti-glij en beschermingslaag blijven deze stevig vastzitten.

Wij hebben in ons assortiment lengte 35-40cm en lengte 50-55cm. Het plaatsen van de banden gebeurd door middel van het plaatsen van de microringen en het vastmaken met draad. De traditionele vlechttechniek wordt hierdoor vervangen. De verdeling van de rijen haren is maatwerk en worden dus op maat gemaakt op de breedte van je hoofd. Hierbij wordt rekening gehouden om je haren in een staart te dragen.

Wij hebben alle kleuren steeds op stock. Het assortiment bestaat uit 26 kleuren waaronder er enkel multicolor zijn. Deze zorgen voor een mooi natuurlijk resultaat en zijn ideaal voor wie al reeds het mech-effect in het eigen haar heeft. Toch kunnen wij niet met 100% zekerheid zeggen dat een color correctie nodig is na het plaatsen van de haarverlengingen. Daarom raden wij ook aan om alle bewerkingen in ons salon te laten uitvoeren. ( zowel verlenging als kleur). Het herplaatsen dient alle 6 tot 8 weken te gebeuren. Bij een juiste thuisverzorging, met professionele producten die wij aanbevelen, is de levensduur ongeveer tussen de 6 à 8 maanden. Let wel, dit kan veel verschillen van persoon tot persoon.

Hoeveel haar je nodig hebt is voor iedereen anders. Dit hangt af van je wens en van de kwaliteit en volume van je eigen haar.

Hair extension in action
Veel gestelde vragen:

Hoelang moet mijn eigen haar zijn om extensions te plaatsen?
Voor een verdikking van je eigen haar kan dit voor bijna elke lengte omdat wij dan de extensions bijknippen tot je eigen lengte. Wanneer je ook extra lengte wenst raden wij toch aan om dat vanaf schouderlengte te doen. Als je schouderlengte hebt  raden wij aan om maximum 20 cm te verlengen zodat je thuis ook gemakkelijk bent. Hoe langer je eigen haar hoe beter het is om haarextensions te plaatsen. Maar dit hangt natuurlijk af van haar tot haar.

Hoelang kan ik de verlengingen houden?
De draagtijd van de extensions is gemiddeld 8 tot 10 maanden. Let wel op, dit is enkel mogelijk wanneer de extensions op de juiste manier worden verzorgd en met de juiste producten worden gewassen en gestyld. Na het plaatsen van je extensielle haarverlengingen krijg je een uitgebreide informatiebrochure over hoe je het best je haarverlengingen kan onderhouden.

Moet je haar gekleurd worden voor haarverlengingen te kunnen plaatsen?
Dit kunnen we nooit met zekerheid zeggen. Wij hebben 26 kleuren in ons assortiment. We nemen altijd het kleur die het dichts bij je eigen kleur gaat. Maar het kan altijd zijn dat een colorcorrectie nodig is na het plaatsen van de extensions. Voor wie hun haar al reeds liet kleuren bij ons doen wij dit gratis. Daardoor raden wij altijd aan om al uw bewerkingen in 1 salon te doen.

Mogen de extensions gekleurd worden?
Ja, maar wij raden dit wel af voor de levensduur van uw extensions. Verdonkeren kan maar extensions verlichten en blonderen kan niet. Daarom raden wij aan om tijdens de draagperiode van uw haarverlengingen eenzelfde kleur te behouden.

Krullen de extensions?
Nee, de extensions zijn recht. Indien je krullen wilt moet dit met de krultang aangebracht worden.

Herplaatsen jullie ook extensions die niet bij jullie zijn aangekocht?
Nee, wij herplaatsen alleen extensielle haarextensions omdat wij alleen van extensielle 100% overtuigd zijn van de kwaliteit.

Hoelang moet ik wachten tot de extensions kunnen geplaatst worden?
Wij hebben al onze extensielle banden in voorraad. In principe kunnen deze meteen geplaatst worden. Dit hangt natuurlijk af van de beschikbaarheid van onze agenda. Wij werken met afspraak.

Hoeveel werk rekenen jullie voor het plaatsen van extensions?
Dit hangt af van de hoeveelheid banden u wenst. Voor het plaatsen van 2 banden, snit en brushen. Dient u ongeveer 1u30min te rekenen. Voor het plaatsen van 4 banden, snit en brushen dient u ongeveer 2u30 te rekenen.

Kan ik mijn haar nog in een staart doen?
Ja, het beste is een lage staart in de nek. Na enkele weken kan je de haren ook in een hogere staart doen. Let dan wel goed op aan de slapen dat de extensions bedekt zijn.

Kan ik zwemmen met mijn extensions?
Wij raden dit niet aan omdat chloorwater het haar uitdroogt. Indien u dit wel doet raden wij het aan het haar heel goed te verzorgen. Dit telt ook voor het zonnen met extensions.
 
Voor verder vragen mag u ons altijd opbellen, u bent ook altijd vrijblijvend welkom in het salon. 

Online afspraak boeken
OPENINGSUREN
dinsdag   9 - 17 u.
woensdag   9 - 18 u.
donderdag   9 - 20 u. avondservice
vrijdag   8 - 18.30 u.
zaterdag   8 - 16 u.
VERLOFDAGEN
1, 2, 3, 4 en 5 januari
Elke dinsdag wanneer een feestdag op een maandag of woensdag valt
CONTACT
Salon Vandeputte
Kouterweg 78
8870, Izegem
051 31 68 47
Ondernemingsnummer BE0555 690 630
lisa@salonvandeputte.be (Gelieve geen afspraken te maken via dit adres)