Hairextensions

Zijn jullie ook niet altijd tevreden over jullie haarlengte? Of wil je extra volume in jullie kapsel? Dan zijn de haarverlengingen van Salon Vandeputte de ideale oplossing.
Om het eigen haar zo veel mogelijk te beschermen hebben wij ervoor gekozen om wefts te plaatsen met behulp microringen en de nieuwste invisible innaaitechniek.

Tijdens een adviesgesprek kijken wij vrijblijvend welke mogelijkheden er zijn bij uw haar.

Wij werken uitsluitend met de extensions van blend hairextensions. Deze extensions zijn de meest kwaliteitsvolle invisible wefts op de markt.

Invisible weft

  • De fijnste wefts die er bestaan

  • Kunnen zowel op de klassieke manier als op de invisible manier worden geplaatst

  • Zowel voor wie dik of fijn haar heeft

  • Worden per 25 gram verkocht

  • Afhankelijk van de haarsterkte kunnen er tot 4 wefts (100gram ) op 1 rijtje worden geplaatst

Prijslijst invisible weft
Lengte 45cm 55cm
50 gram 350 euro 370 euro
75 gram 525 euro 555 euro
100 gram 700 euro 740 euro
125 gram 875 euro 925 euro
150 gram 1050 euro 1110 euro
175 gram 1225 euro 1295 euro
200 gram 1400 euro 1480 euro
Herplaatsen invisible weft : 56 euro per rij
Prijzen in € en incl. plaatsing en in model knippen

Hoeveel gram heb je nodig?

  • 50 gram verdikking op eigen lengte

  • 100 gram verdikking en verlenging voor fijn tot normaal haar

  • 150 gram verdikking en verlenging voor dik haar

  • 200 gram verdikking en verlenging voor extreem dik haar
Veel gestelde vragen:
Voor een verdikking van je eigen haar kan dit voor bijna elke lengte omdat wij dan de extensions bijknippen tot je eigen lengte. Wanneer je ook extra lengte wenst raden wij toch aan om dat vanaf schouderlengte te doen. Als je schouderlengte hebt raden wij aan om maximum 10 cm te verlengen zodat je thuis ook gemakkelijk bent. Hoe langer je eigen haar hoe beter het is om haarextensions te plaatsen. Maar dit hangt natuurlijk af van haar tot haar.
De draagtijd van de extensions is gemiddeld 6 tot 8 maanden. Dit is enkel mogelijk wanneer de extensions op de juiste manier worden verzorgd en met de juiste producten worden gewassen en gestyld. Ook donkere extensions hebben standaard een langere draagperiode dan blonde extensions. Na het plaatsen van je haarverlengingen krijg je een uitgebreide informatiebrochure over hoe je het best je haarverlengingen kan onderhouden.
Wil je het gezondste haar? Dan raden wij aan om geen kleuringen te doen, geen warmte tangen te gebruiken en natuurlijk geen extensions te plaatsen. Verzorg je extensions op de juiste manier en dan kan je schade aan je eigen haar tot het minimum krijgen. Wel is onze manier van extensions plaatsen de beste en minst schadelijke manier die er bestaat.
Dit kunnen we nooit met zekerheid zeggen. Wij hebben alle kleuren in ons assortiment. We nemen altijd het kleur die het dichts bij je eigen kleur gaat. Maar het kan altijd zijn dat een kleurcorrectie nodig is na het plaatsen van de extensions. Wij raden altijd aan om alle bewerkingen in 1 kapsalon te doen.
Ja, maar wij raden dit wel af voor de levensduur van uw extensions. Verdonkeren kan maar extensions verlichten en blonderen kan niet. Daarom raden wij aan om tijdens de draagperiode van uw haarverlengingen eenzelfde kleur te behouden.
Blonde extensions worden na verloop van tijd warmer van kleur. Dit kan gebeuren door gebruik van warmte. Hier raden wij aan om nu en dan een toner op de extensions te laten plaatsen.
Nee, de extensions zijn recht. Indien je krullen wilt moet dit met de krultang aangebracht worden.
Enkel het plaatsen van de extensions duurt gemiddeld 30minuten tot 2 u
De extensions zijn 50-55cm en worden na het plaatsen in het gewenste model geknipt.
Wij raden dit niet aan omdat chloorwater het haar uitdroogt. Indien u dit wel doet raden wij het aan het haar heel goed te verzorgen. Dit telt ook voor het zonnen met extensions.
Let op met het gebruik van zonnecrème. Wanneer dit in aanraking komt met de extensions kunnen deze een gele – roste schijn krijgen.

 

Online afspraak boeken
OPENINGSUREN
dinsdag   8.30 u. - 18 u.
woensdag   8.30 u. - 12 u.
donderdag   8.30 u. - 20 u.
vrijdag   8.30 u.- 18 u.
zaterdag   7.30 u. - 12.30 u.
VERLOFDAGEN 2023
3, 4 en 5 januari
11 en 12 april
21 juli tem 9 augustus
31 oktober
26 december
CONTACT
Salon Vandeputte
Kouterweg 78
8870, Izegem
051 31 68 47
Ondernemingsnummer BE0779.532.778
lisa@salonvandeputte.be (Gelieve geen afspraken te maken via dit adres)